Bursa köpek eğitimi rehabilite merkezi

  • directions_boat Europe

Bursa Köpek Eğitimi Rehabilite Merkezi

Evcil dostlarımızın bursa köpek eğitimi ve rehabilite sorunlarında hedef, onlarla aynı frekansta aynı dili konuşuyor olmaktır aslında. Sayfada yazdıklarımı mümkün olduğunca evcil dostlarımızın bakış açısı ile anlamaya çalışalım.

Bursa köpek eğitimi ile tanıştığım 1994 yılı ekim ayı TSK Gemlik Askeri veteriner okulu ve eğitim merkezi komutanlığına atamam ile başladı. Deniz, Hava, Kara ve Jandarma kuvvet komutanlıklarından görevlendirilmiş rütbeli arkadaşların neredeyse tamamı benim gibi can dostlarımızın ağır ihtisas eğitimlerini uygulamakla görevli meslektaşlarımdı. Yurt dışında köpek eğitimi üzerine görevlendirilip ihtisas eğitimi almış olan Komutanımız Yrb. E.K., uygulamalı derslerde sürekli bizlere köpek eğitiminin korkuya değil sevgiye yönelik verilmesi gerektiğini anlatırdı. Bunun nedenini de, korkunun kaybolduğu noktada disiplinin yani eğitiminde kaybolacağını söylerdi. Bu nedenlede eğitimin ve disiplininin sevgiye ve pozitif eğitim müfredatı ile verilmesinin son derece önemli olduğunu anlatırdı.

Bursa Köpek Eğitim Nedir ve Ne değildir?

Bursa Köpek Eğitimi: Yavrularınızın tuvalet alışkanlığınından itaat etme sürecine kadar, yavrularımızın tuvalet alışkanlıklarından itaat öğretilerine kadar pek çok önemli konuyu kapsar. Köpeğinizi eğitmek, hem onun hem de sizin hayatınızı kolaylaştıracak ve daha mutlu beraberlik sağlayacaktır. Bu nedenle, bursa köpek eğitimi, tuvalet öğretimi, itaat ve sosyalizasyon öğretimleri gibi konulara özen göstermek önemlidir.

Şirket ürünleri Bursa köpek eğitimi